segadus inimeseõpetuse ja loodusega
3 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
segadus inimeseõpetuse ja loodusega
Kuidas jagate need ained 2.klassis,võiks ju ühes olla.E-koolis on aga eraldi tunnid meil.Materjal on aga koomdatud ühte ja kuidagi raske on neid eraldi ka õpetada.Peaks nagu olema üks ühtne aine mingi kolmanda nime all.Saan küll aru,et riiklikus õppekavas on nad eraldi aga selline tobe koondamine ühte raamatusse-väikesele lapsele on see veidi raske aru saada ja mul ka.
kaunake- Postituste arv : 2
Re: segadus inimeseõpetuse ja loodusega
Mina alustasin ka selle materjaliga, kus need kaks ainet on koos ja meil on e-koolis ta pandudki kokku --> loodus- ja inimeseõpetus. Kui muidu oli loodust 35 tundi ja inimest 35 tundi, siis nüüd koos lihtsalt 70 tundi. Meil seaduseski kirjas, et seda võib koos õpetada. E-kooli teeb iga kool ju ise......
kirsi- Postituste arv : 29
Re: segadus inimeseõpetuse ja loodusega
Mina võtsin lihtsalt teemasid järjest, olenemata sellest, mis tund tunniplaanis oli. E-kooli kandsin selle tunni teema, mis mul parasjagu käsil oli. St kui mul oli tunniplaanis loodusõpetus, kuid tunniteema rääkis sallivusest, kandsin ma selle ikkagi vastavalt tunniplaanile loodusõpetuse alla, samuti käitusin ma ka inimeseõpetuse osas... Lapsevanematele selgitasin ma ka selliselt ära.
Nii oli mul õpetajana lihtsam jälgida ning lapsel ei tekkinud segadust, miks ma ühel hetkel ühest kohast materjale võtan ning järgmisel korral hoopis järgmisest.
Nii oli mul õpetajana lihtsam jälgida ning lapsel ei tekkinud segadust, miks ma ühel hetkel ühest kohast materjale võtan ning järgmisel korral hoopis järgmisest.
Mariann- Postituste arv : 297
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1