Algklassikute foorum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Millest tunneb õpetaja puudust?

3 posters

Go down

Millest tunneb õpetaja puudust? Empty Millest tunneb õpetaja puudust?

Postitamine  merlinj Reede Sept 07, 2012 8:09 am

Esimesena meenub mulle kooli tööle minnes, et mul polnud üldse näitlikustamiseks materjali. Ülikooli vältel sai üht teist tehtud, aga see oli ikka väga väike osa materjalist.

Teiseks, tundsin et tegin justkui tööd hästi, lapsed ja kolleegid olid rahul, aga vanemad mitte.

Seejärel ei sujunud koostöö mentoriga, sest meil olid lihtsalt erinevad õpetamise viisid.

Ja viimasena hakkas vaikselt kaduma selge arusaam, mida siis üks esimese klassi laps peaks oskama ja kuidas see talle arusaadavalt ära selgitada?

Millest teie olete puudust tundnud ja kuidas olukorrast välja tulnud?
merlinj
merlinj

Postituste arv : 2

Tagasi üles Go down

Millest tunneb õpetaja puudust? Empty Re: Millest tunneb õpetaja puudust?

Postitamine  Mariann Reede Sept 14, 2012 8:04 pm

Mina tunnen puudust hästi toimivast (loe: kiiresti tegutsevast) tugisüsteemist.
Kui avastan, et ühel hetkel ühele õpilasele käib õppeprotsess ja õppimine mingil põhjusel üle jõu ning minu enda erialased teadmised pole piisavad tema aitamiseks, siis soovin, et kooli kõrval olevad sotsiaalpedagoogid, lastekaitsetöötajad ja ka lapsevanemad suudaksid teha omavahel nii palju koostööd, et see õpilane saaks võimalikult kiiresti asjakohast abi ning võimetekohast õpet.
Pahatihti jääb kogu protsess venima ja venima ning kõnealune laps on kogu olukorras kõige suurem kannataja.
Mariann
Mariann

Postituste arv : 297

Tagasi üles Go down

Postitamine  Kerli Kolm Sept 19, 2012 7:07 am

Olles nüüd kolmandat nädalat esimese klassi õpetaja, tunnen puudust lihtsatest eestikeelsetest lisamaterjalidest ja töölehtedest. Õnneks on olemas inglise keelsed leheküljed, kust saab näiteks matemaatika töölehti aga see lõikamine ja liimimine, et töökäsk eestikeelseks saada on väga aeganõudev Millest tunneb õpetaja puudust? 625480
Kerli
Kerli

Postituste arv : 23

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics