Mälestusraamat
2 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Mälestusraamat
Olen aimu saanud, et osad õpetaja peavad seesuguseid mälestusraamatuid, kus lasevad igal oma õpetataval lapsel (või siis klassijuhatajana oma klassi lastel) sinna raamatusse joonistada-kirjutada midagi mälestuseks. Endalgi mõlgub mõttes sellise raamatu avamine. Need kellel olemas, mida sinna panete, lasete kirjutada-joonistada?
Ise mõtlesin nagu paaris leheküljed ühele lapsele, ühele poole vastab minu küsimustele, midagi taolist nagu lemmiktund, lemmiksöök, lemmikfilm jne ja teisele poole siis kirjutagu või joonistagu omal soovil.
Mõtlen, et see oleks minu enda jaoks kaunis mälestus, mäletan läbi selle kõiki lapsi ja kunagi ehk klassi kokkutulekutel oleks ka aeg see välja võtta ja sirvida.
Jagage mõtteid
Ise mõtlesin nagu paaris leheküljed ühele lapsele, ühele poole vastab minu küsimustele, midagi taolist nagu lemmiktund, lemmiksöök, lemmikfilm jne ja teisele poole siis kirjutagu või joonistagu omal soovil.
Mõtlen, et see oleks minu enda jaoks kaunis mälestus, mäletan läbi selle kõiki lapsi ja kunagi ehk klassi kokkutulekutel oleks ka aeg see välja võtta ja sirvida.
Jagage mõtteid

Kristella- Postituste arv : 214
Re: Mälestusraamat
Väga vahva idee! 
Minule kinkisid minu eelmise klassi õpilased albumi, kuhu palusid koguma hakata pilte nende ühisüritustest ja igapäevaelust. Nii andsid nad ise oma panuse, et nad mul kogu aeg meeles püsiksid. Oh, kui vahva klass oli!
Mina omaltpoolt plaanin neile koostada nö ajalooraamatut.
Igale lapsele oma kaust, kuhu vahele panen just tema kirjutatud muinasjutud, muistendid, luuletused, ka mõned kirjandid. Lisaks nende vahvaid ütlemisi läbi aastate, nende endi tulevikunägemusi ja samuti pilte.
Ühesõnaga kõike, mis vähegi tulevikus tore vaadata on. Mõnel tuleb mapp paksem, mõnel õhem.
Kätte lubasin need ajalooraamatud anda alles põhikooli lõpus, st 9.klassi lõpetamisel. Kes varem koolist lahkuma peaks, saab "ajalooraamatu" varem kätte.
Lapsed teavad mu plaanist ja neile see mõte igati meeldis.
Päikest ja kaunist "pisut vabamat nädalat" teile!
Klj Heidy

Minule kinkisid minu eelmise klassi õpilased albumi, kuhu palusid koguma hakata pilte nende ühisüritustest ja igapäevaelust. Nii andsid nad ise oma panuse, et nad mul kogu aeg meeles püsiksid. Oh, kui vahva klass oli!

Mina omaltpoolt plaanin neile koostada nö ajalooraamatut.
Igale lapsele oma kaust, kuhu vahele panen just tema kirjutatud muinasjutud, muistendid, luuletused, ka mõned kirjandid. Lisaks nende vahvaid ütlemisi läbi aastate, nende endi tulevikunägemusi ja samuti pilte.
Ühesõnaga kõike, mis vähegi tulevikus tore vaadata on. Mõnel tuleb mapp paksem, mõnel õhem.
Kätte lubasin need ajalooraamatud anda alles põhikooli lõpus, st 9.klassi lõpetamisel. Kes varem koolist lahkuma peaks, saab "ajalooraamatu" varem kätte.
Lapsed teavad mu plaanist ja neile see mõte igati meeldis.
Päikest ja kaunist "pisut vabamat nädalat" teile!
Klj Heidy
Klj. Heidy- Postituste arv : 63
Re: Mälestusraamat
Mina olen lastele kooli lõpuks (mõtlen neid, kelle klassijuhataja olen olnud) mõelnud kokku panna kah sellise koos peetud tähtpäevade, ühisreiside, klassiõhtute ja muude toredate ühisürituste raamatu, kus on siis pildid ja pisike jutuke. Nagunii pean blogi, siis saaks sealt neid asju ära kasutada ja lihtsalt nad välja printida ja panna kokku üheks raamatuks. Blogid kaovad, kuid mälestus jääb. Oi, kuidas ma ise seda oleks omal ajal hinnanud, sest ei mäleta oma algklassiajast just palju. See oleks imetore mälestus mu meelest. Muidugi tänapäeva digiajastul on lood hoopis-hoopis teised.
Kristella- Postituste arv : 214
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1