Algklassikute foorum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Blogi, kus juurdepääs vaid valitutele

3 posters

Go down

Blogi, kus juurdepääs vaid valitutele Empty Blogi, kus juurdepääs vaid valitutele

Postitamine  liisumaa Reede Okt 11, 2013 11:32 pm

Tere
Kas ja kus saab pidada lihtsat blogi enda klassi tegemistest nii, et seda näevad vaid lapsed ja lapsevanemad ? Et see poleks avalik võõrastele....
Tänan!
liisumaa
liisumaa

Postituste arv : 9

Tagasi üles Go down

Blogi, kus juurdepääs vaid valitutele Empty Re: Blogi, kus juurdepääs vaid valitutele

Postitamine  Mariann Laup Okt 12, 2013 11:13 pm

Blogspot.com - seal annad ise ligipääsu enda poolt sisestaud e-mailidele
Mariann
Mariann

Postituste arv : 297

Tagasi üles Go down

Blogi, kus juurdepääs vaid valitutele Empty Blogi, kus juurdepääs vaid valitutele

Postitamine  katrinsc Nelj Okt 24, 2013 6:04 am

Mina kasutan oma klassiblogiks kidblogi.org keskkonda. See ei ole avalik, postitusi saavad lugeda inimesed, kes omavad parooli. Väga head juhendid on olemas Koolielus
katrinsc
katrinsc

Postituste arv : 1

Tagasi üles Go down

Blogi, kus juurdepääs vaid valitutele Empty Re: Blogi, kus juurdepääs vaid valitutele

Postitamine  Mariann Reede Okt 25, 2013 1:55 am

Kidblog'i kasutasin mina lastega töötamiseks. Kui oli vaja luua mõni lihtsam e-kursus (internetiturvalisusest) või õppida CC loaga piltide postitamist ja õiget viitamist. 
Nad said seal ka vajadusel teineteise postitusi kommenteerida, soovitusi jagada ja hinnanguid anda. Samuti oli mul hea sealt võtta nn suurde klassiblogisse HTML koode nende tööde näitamiseks vanematele. 
Ka veebipõhiste rühmatööde loomine on selle keskkonnaga täiesti teostatav.
Mariann
Mariann

Postituste arv : 297

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles