Blogi, kus juurdepääs vaid valitutele
3 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Tere
Kas ja kus saab pidada lihtsat blogi enda klassi tegemistest nii, et seda näevad vaid lapsed ja lapsevanemad ? Et see poleks avalik võõrastele....
Tänan!
Kas ja kus saab pidada lihtsat blogi enda klassi tegemistest nii, et seda näevad vaid lapsed ja lapsevanemad ? Et see poleks avalik võõrastele....
Tänan!
liisumaa- Postituste arv : 9
Re: Blogi, kus juurdepääs vaid valitutele
Blogspot.com - seal annad ise ligipääsu enda poolt sisestaud e-mailidele
Mariann- Postituste arv : 297
Mina kasutan oma klassiblogiks kidblogi.org keskkonda. See ei ole avalik, postitusi saavad lugeda inimesed, kes omavad parooli. Väga head juhendid on olemas Koolielus
katrinsc- Postituste arv : 1
Re: Blogi, kus juurdepääs vaid valitutele
Kidblog'i kasutasin mina lastega töötamiseks. Kui oli vaja luua mõni lihtsam e-kursus (internetiturvalisusest) või õppida CC loaga piltide postitamist ja õiget viitamist.
Nad said seal ka vajadusel teineteise postitusi kommenteerida, soovitusi jagada ja hinnanguid anda. Samuti oli mul hea sealt võtta nn suurde klassiblogisse HTML koode nende tööde näitamiseks vanematele.
Ka veebipõhiste rühmatööde loomine on selle keskkonnaga täiesti teostatav.
Nad said seal ka vajadusel teineteise postitusi kommenteerida, soovitusi jagada ja hinnanguid anda. Samuti oli mul hea sealt võtta nn suurde klassiblogisse HTML koode nende tööde näitamiseks vanematele.
Ka veebipõhiste rühmatööde loomine on selle keskkonnaga täiesti teostatav.
Mariann- Postituste arv : 297
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1