Magistrikraad-palk
3 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Magistrikraad-palk
Tere! Kas (ja kui, siis kui palju) muutus Teie palk peale MA kraadi saamist?
Kui olite baka.diplomiga, miks otsustasite edasi õppida? Kas asi oli "küünlaid väärt"?
Kui olite baka.diplomiga, miks otsustasite edasi õppida? Kas asi oli "küünlaid väärt"?
Re: Magistrikraad-palk
Vat aga selle tõttu polegi mina magistrikraadi ära teinud, sest õpetaja palgale see juurde ei anna midagi. Vähemasti seaduse järgi ei pea andma, muu oleneb kohalikust omavalitsusest ja/või koolijuhist. Õpetaja palgale annab lisa juurde õpetaja-aste - nooremõpetaja, õpetaja, vanemõpetaja, õpetaja-metoodik...
Kui ma nüüd puusse omadega sõitsin, võite julgelt sellest teada anda.
Kui ma nüüd puusse omadega sõitsin, võite julgelt sellest teada anda.

Mariann- Postituste arv : 297
Õpetaja palgale ei anna tõesti lisa ei magistrikraad ega ka doktorikraad ega ka erinevate keelte oskus, mida riigipalgal olevad suvalised ametnikud/sekretärid lisaks saavad. Riik on teinud kavala lükke, et annab õpetajate palgaraha hetkeks KOVi kätte ja justkui see maksab meile palka. Nii ei saa õpetajaid nimetada riigiametnikeks
Nooremõpetajast õpetajaks saada on üpriski lihtne, aga kui tahad saada õpetajast vanemõpetajaks, siis ega paljud koolid ei taha seda eriti anda - sa oled ju palgafondile lisakulu siis
Kui on normaalne juhtkond ja ka KOV, siis õnnestub see, aga võid ka vabalt kõik punktid ära täita ja siis leitakse hoopis sisehindaja poolt mingid X põhjused, miks sa vanemõpetajaks ikka ei sobi
Ühesõnaga ennast koolitades (ma mõtlen just kraadi tehes) saad muuta ainult enda enesetunnet paremaks, koolis see enamasti kedagi ei huvita. Pigem on suhtumine: "Näe kus L***- rabeleb veel õppida, kuigi saaks palju väiksema vaevaga hakkama"

Nooremõpetajast õpetajaks saada on üpriski lihtne, aga kui tahad saada õpetajast vanemõpetajaks, siis ega paljud koolid ei taha seda eriti anda - sa oled ju palgafondile lisakulu siis

Ühesõnaga ennast koolitades (ma mõtlen just kraadi tehes) saad muuta ainult enda enesetunnet paremaks, koolis see enamasti kedagi ei huvita. Pigem on suhtumine: "Näe kus L***- rabeleb veel õppida, kuigi saaks palju väiksema vaevaga hakkama"
Miia- Postituste arv : 41
Nüüd targemana oskan öelda, et ei mõjuta jah ja isegi koolitustundideks seda õpet ei loeta 
Ehk siis puhtalt oma "lõbu"

Ehk siis puhtalt oma "lõbu"

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1