Printerid
2 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Printerid
Tere vaja JÄLLE uut printerit. Tahaks koopiamasinat ja skännerit ka kohe kaasa. Vist. Ei suuda otsustada kas osta sarnases hinnaklassis mustvalge laserprinter või värviline tindiprinter.... värviline laser on juba päris hirmsa hinnaga....

Re: Printerid
Lisan, et üle 150 euri ei raatsi raisata
Ehk siis ilmselt ei saa ma siiski seda mida soovin. Täitsa hullumeelne lugu. Ilma ka ei saa. Vist tuleb osta odavam värviline laserprinter ilma "lisadeta" (skänn, kopi). Tindist on isu päris täis. Kaua laser vastu peab? Kogemusi?

Ostsin ära klickist mingi soodukaga laserprinteri. Skännib ja teeb koopiat ka .... aga mustvalgelt kõike. Nii puudust tunnen värvidest
Ja pealegi ei ole prindikvaliteet ka loodetud tasemel. Et siis sellel aastal prindin kõike mustvalgelt ja hakkan värvipliiatsitega üle värvima
ihnus on kole asi.

Kasutan pisut vanemat versiooni printerist
Samsung. Olen väga rahul
! Teeb värvilist trükki, koopiaid, skännib. Eesti on see muidugi kallim, aga julgesin tellida Pixmaniast ja sain päris normaalse hinnaga. Sealt saab tellida juurde ka tahmakassette (komplektis nii värvilised, kui must).
Samsung. Olen väga rahul

Miia- Postituste arv : 41
Sõltub palju sa prindid
! Minul pidas esimene kassett vastu umbes aasta ja ma printisin ikka päris palju
. Värvilised kassetid on siiani veel poolenisti täis (printer on poolteistaastat kasutuses olnud).

Miia- Postituste arv : 41
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1