eKool - kas kingitus või nuhtlus?
3 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
eKool - kas kingitus või nuhtlus?
Kas teie meelest on eKool tööd koolis lihtsustanud või seda hoopiski keerulisemaks teinud?
Mariann- Postituste arv : 297
Re: eKool - kas kingitus või nuhtlus?
Iseenesest mõte on ju kaasaegne. Nüüd vahepeal olin paar aastat kodune ja selle aja jooksul tuli uus e- kool. Proovisin hakata endale seda selgeks tegema. Leidsin enda rõõmuks ka videojuhendid. Väga vahva. Aga... minu tagurliku monitoriga on need suhteliselt jälgitamatu kvaliteediga. Ehk siis pingutasin hea mitu minutit seda udukogu vaadata aga loobusin. Kellelgi veel sama jama või ongi asi minu arvutis? 

Ma küsin kohe, et kus on võimalik näha uue eKooli kasutamist hõlbustavat videot
?

Mina võtsin lahti esilehe (olen registreerimata seal) kerin alla, alla, alla, kuni on blogi koht ja seal blogi kõrval on lingikesed teemadele. Osad teemad annavad videovasted. Uduvideovasted. Tegin punased ääred ümber pildil.

Need annavad tõesti uduvideovasteid... Urr. Ootan kuniks meie Itimees kõik päevikud ja nimekirjad lõpuks eKooli sisse kantud saab ja siis üritan süveneda sellesse. Kuigi ma ei mõista, milleks oli vaja lihtsat, loogilist ja hästi toimivat süsteemi muutma hakata?
Ma tavaliselt pole kuri uuenduste peale ega karda väga uusi asju proovida ning katsetada, ent see uus eKool ajab urisema küll.

Ma tavaliselt pole kuri uuenduste peale ega karda väga uusi asju proovida ning katsetada, ent see uus eKool ajab urisema küll.
kuuldavasti on sel aastal ekool täiesti uuenenud. ma pole ise veel jõudnud sellega tutvuda aga samas ei ole ühtegi head sõna ka kuskilt kuulnud, ainult negatiivset.
maris- Postituste arv : 6
Mina olen nüüdseks eKooliga peaaegu sina peale saanud. Aeg-ajalt tuleb seda keskkonda veel teietada, aga pole see midagi nii suur koll, kui algselt arvasin 

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1