Hea ost
+3
väike nõid
maris
Laura
7 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Hea ost
Kui satute mõne raamatu, töövihiku, lisalehtede kogumiku või muu hea materjali soetama ja tahaks teistelegi kiita...
Re: Hea ost
Ülisoodsalt sai eelmisel nädalal soetatud "Looduse entsüklopeedia" (Apollos soodushind 75.-), sisaldab kõike muud ka peale floora ja fauna.
Edit-Apollos läbi müüdud.
Edit-Apollos läbi müüdud.
väike nõid- Postituste arv : 34
Martiina kirjutas
Martiina soovitas (liigutasin postitust):
Frank McCourti "Koolmeister" on raamat, mis peaks olema kohustuslik kirjandus igale õpetajale. Haruldase jutustamisandega iiri kirjanik pajatab oma 30-aastase õpetajakarjääri võludest ja vaevadest suure soojuse ja huumoriga. Toimib ka psühhoabina, kui õpilased on närvi krussi ajanud : et näe, ma polegi ainus. Kuigi lapsed on selles teoses vanemad, kui algkooliealised, peaks äratundmisrõõmu igapäevastest inimlikest probleemidest jaguma küllaga.
Sama kirjaniku kaks eelmist raamatut "Angela tuhk" ja "Jah, on küll" on ka väga head, kuigi õpetamisteema tuleb mängu alles teises.
Oskab keegi veel mõnda head raamatut soovitada, kus mõni õpetaja oma kogemusi-mälestusi jagab?
Frank McCourti "Koolmeister" on raamat, mis peaks olema kohustuslik kirjandus igale õpetajale. Haruldase jutustamisandega iiri kirjanik pajatab oma 30-aastase õpetajakarjääri võludest ja vaevadest suure soojuse ja huumoriga. Toimib ka psühhoabina, kui õpilased on närvi krussi ajanud : et näe, ma polegi ainus. Kuigi lapsed on selles teoses vanemad, kui algkooliealised, peaks äratundmisrõõmu igapäevastest inimlikest probleemidest jaguma küllaga.
Sama kirjaniku kaks eelmist raamatut "Angela tuhk" ja "Jah, on küll" on ka väga head, kuigi õpetamisteema tuleb mängu alles teises.
Oskab keegi veel mõnda head raamatut soovitada, kus mõni õpetaja oma kogemusi-mälestusi jagab?
Marise poolt näidatud raamatu näidislehed on lausa veebis saadaval ;) . Vaata SIIA
Mariann- Postituste arv : 297
Meie kooli külastab aeg-ajalt ikka Tea-kirjastuse onu koos suure raamatupakiga. Koha peal hea sirvida ja vaadata, mis on hää, mis mitte, kas uuemat kirjandust ilmunud jne.
Eelmisel nädalal soetasin Sigrid Mallene kogumiku "Sõnasõlmed". Käisin suve lõpus klassiõpetajate ideekursusel, seal oli Sigrid lektoriks, küll tema rääkis põnevalt ja kaasakiskuvalt. Me lihtsalt ahhetasime ja ohhetasime ega suutnud uusi põnevaid asju piisavalt kiirelt kirja panna. Väga palju sealt kuuldut olen kasutanud sellel kooliaastal oma tundides. Seal ta juba rääkis, et temal on ilmumas kogumik, nüüd on see olemas ja on tõesti oma 80 krooni väärt.
Meeldib:
1. et on mängude ja tegeluste kirjeldused
2. valmis näited, mida juba saab tunnis kasutada
3. mängude välja lõigatavad osad on taga eraldi lehtedel
4. mängud ja tegelused kaasakiskuvad, tekivad võistluslusti (juba testitud)
Soovitan soojalt
Osasid asju saab piiluda SIIT
Eelmisel nädalal soetasin Sigrid Mallene kogumiku "Sõnasõlmed". Käisin suve lõpus klassiõpetajate ideekursusel, seal oli Sigrid lektoriks, küll tema rääkis põnevalt ja kaasakiskuvalt. Me lihtsalt ahhetasime ja ohhetasime ega suutnud uusi põnevaid asju piisavalt kiirelt kirja panna. Väga palju sealt kuuldut olen kasutanud sellel kooliaastal oma tundides. Seal ta juba rääkis, et temal on ilmumas kogumik, nüüd on see olemas ja on tõesti oma 80 krooni väärt.
Meeldib:
1. et on mängude ja tegeluste kirjeldused
2. valmis näited, mida juba saab tunnis kasutada
3. mängude välja lõigatavad osad on taga eraldi lehtedel
4. mängud ja tegelused kaasakiskuvad, tekivad võistluslusti (juba testitud)
Soovitan soojalt

Osasid asju saab piiluda SIIT
Kristella- Postituste arv : 214
sigridmallene- Postituste arv : 78
Mina olen kahe viimatimainitud (mõlema) raamatu õnnelik omanik ja võin julgelt mõlemit soovitada ka! Hea, kui selliseid asju tehakse!
Palun vabandust väikse ebatäpsuse pärast, mõtlesin ikka raamatut "Lugeda on vahva". 

Kristella- Postituste arv : 214
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1