Palju teil tööväliseid "kohustusi" on?
4 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Palju teil tööväliseid "kohustusi" on?
Elate üksi, pühendatuna tööle.
Pereinimene, lastega, lasteta.
Lemmikloomad.
Suuremad hobid.
Teine töö.
Trennid.
jne jne.
Minul 2 last (2 ja 6- seega hetkel koduperenaine). 3 koera (1 suur ja vana, 2 pisikest ja noort). Pereinimene siis. Aeganõudvaid hobisid peale koertenäituste praegu polegi. Trenni ka ei armasta
Ootan tagasi tööleminekut (kuigi naudin kodust aega ka väga).
Pereinimene, lastega, lasteta.
Lemmikloomad.
Suuremad hobid.
Teine töö.
Trennid.
jne jne.
Minul 2 last (2 ja 6- seega hetkel koduperenaine). 3 koera (1 suur ja vana, 2 pisikest ja noort). Pereinimene siis. Aeganõudvaid hobisid peale koertenäituste praegu polegi. Trenni ka ei armasta

Re: Palju teil tööväliseid "kohustusi" on?
Ära unusta ka oma õpinguid ülikoolis

Miia- Postituste arv : 41
OupMiia kirjutas:Ära unusta ka oma õpinguid ülikoolis

Ja Miia jättis ise vastamata

Minul on kodus mees, poolekohaga laps ja kass. Näitusel ma nendega ei käi
. Igapäevaselt käin tööl -hetkel on esimene klass. Trennis käia mulle ka eriti ei meeldi, pigem naudin pargis või metsas jalutamist (eriti praegu, kus seeni saab korjata). Hobikorras püüan tegeleda ka doktorantuuriõpingutega Tartu Ülikoolis. Lisaks veel mõned nipet-näpet projektid, milles kaasa löön (vt Uus kirjandus "Mängides õpime").

Miia- Postituste arv : 41
Miia kirjutas:Minul on kodus mees, poolekohaga laps ja kass. Näitusel ma nendega ei käi![]()

Minul kodus ka 2 last. Suurem varsti 6, väiksem 2 ja pool ning harjub lasteaiaga. Lisaks siis mees ja üliulakas kassipoeg. Esimest aastat täiskohaga tööl ja oma klassiga, nii et vägisi tundub, et töö hakkab koduelu segama. Tegelikult väga naudin praegu töölkäimist ja "oma asjaga" tegelemist. Hobidele majapidamise ja aia kõrvalt nagu ei jäägi aega, kuigi tahaks rohkem käsitööd teha.
Melody- Postituste arv : 1
Mul on mees, 2-aastane tüdrukutirts ja kass kodus.
Hetkel mulle tundub, et hobideks justkui aega ei jäägi. Vähemalt lapsega kodus olles keerutasin ma vardaid ja heegelnõela oluliselt rohkem (mees jõudis juba urisema hakata) ning üldse oli rohkem mahti loomingulisem olla.
Nüüd tulen töölt koju, kannan tunnid eKooli sisse (klassis ei jõua Wifi millegi pärast minuni - muidu teeks ikka kohe koolis ära), valmistan järgmise päeva tunnid ette, lähen lapsele lasteaeda järele; kui tuju on, teen süüa (muidu teeb mees
) ja siis pean hakkama tähelepanu jagama nii lapsele, mehele kui ka kassile. Kui keegi neist korraga liiga palju tähepelanu saab tuleb kõva protest ükskõik millise pereliikme poolt (jah, kaasaarvatud mees
) Pagan, ise olen lollid kombed külge kastvatanud... Ning kõige selle sees üritan ma klassijuhatamise tööd teha - saadan vanematele meile, täidan blogi ja suhtlen siin teiega.
Hetkel mulle tundub, et hobideks justkui aega ei jäägi. Vähemalt lapsega kodus olles keerutasin ma vardaid ja heegelnõela oluliselt rohkem (mees jõudis juba urisema hakata) ning üldse oli rohkem mahti loomingulisem olla.
Nüüd tulen töölt koju, kannan tunnid eKooli sisse (klassis ei jõua Wifi millegi pärast minuni - muidu teeks ikka kohe koolis ära), valmistan järgmise päeva tunnid ette, lähen lapsele lasteaeda järele; kui tuju on, teen süüa (muidu teeb mees

Mariann- Postituste arv : 297

» Palju palju õnne Mariann!
» Palju-palju õnne sigridmallene!
» Palju õnne leakra!
» Palju õnne maasikmamm
» PALJU ÕNNE KRISTELLA!!
» Palju-palju õnne sigridmallene!
» Palju õnne leakra!
» Palju õnne maasikmamm
» PALJU ÕNNE KRISTELLA!!
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1