Avita uue õppematerjali koolitus
3 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Avita uue õppematerjali koolitus
Kas keegi käis teist koolitusel, kus tutvustati uut 1. klassi õppekirjandust? Mis seal räägiti? Oli kasulik?
Pipa- Postituste arv : 6
Re: Avita uue õppematerjali koolitus
Käisin, mine ka
Kasulik on, sest näed ära uue aabitsa (kui veel näinud ei ole), saad selle ka koju kaasa. Näed ja saad endale matemaatika ja loodusõpetuse. Terve portsu kraami ühesõnaga. Autorid on kohapeal ja räägivad mida ja miks. Üleliia põnev pole aga raisatud aeg ka ei olnud. Kus Sa uut koolitusinfot näinud oled? Mul keegi tahab minna Tartus aga pole infot veel kusagil leida...

Ma ei saanud kahjuks koolitusele minna, sest olin tööl. Uut koolitust ka tulemas pole. Mõtlesin, ehk keegi jagab infot millest seal räägiti. Olen 1.klassi õpetaja ja mulle on aabits ja matemaatika väga võõrad. Minu klassile on raamatud suhteliselt rasked. Ei mõista ka mina, mis on autorite idee ja milline metoodika soovitus..
Metoodika ja idee oli selline, et see uus tume aabits on mõeldud lugevale lapsele, edasijõudnutele ja ilmselt siis koolikatsetega kooli saanud "tublimatele" lastele. Tavalisele segatasemega juntsude klassile see ei sobigi. Kui aga on muid metoodikateemalisi küsimusi siis koliks ehk avita teema alt kusagile edasi ja lobiseks isuks, siin on VÄGA suurte kogemustega õpetajaid ka luuramas (ja ka noori kellel on juba tiir esimesega selja taga), kindlasti oskaks keegi kaasa rääkida kui mure või mõtslisklus on.Pipa kirjutas:Ma ei saanud kahjuks koolitusele minna, sest olin tööl. Uut koolitust ka tulemas pole. Mõtlesin, ehk keegi jagab infot millest seal räägiti. Olen 1.klassi õpetaja ja mulle on aabits ja matemaatika väga võõrad. Minu klassile on raamatud suhteliselt rasked. Ei mõista ka mina, mis on autorite idee ja milline metoodika soovitus..
Meil on tavaklass ja väga ebaühtlase tasemega. Selle õpikuga on nii raske. Ta on küll huvitav, aga lastele on raske.
Ja liitklasside peale pole üldse mõeldud..........Kuidagi väga segane aabits.....võtab harjumine aega......
kirsi- Postituste arv : 29
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1