Mis Teie teete, kui kuri tuju peale tuleb?
3 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Mis Teie teete, kui kuri tuju peale tuleb?
Küsimus pealkirjas. Vahel on nii, et lained löövad üle pea kokku. Mida siis endaga peale hakkate?
Lähete endast välja, nutate, kurjustate mõne ettejuhtuvaga, teete "mmmm-mmmmm.mmmm" ja rahunete, kuulate muusikat, teete midagi veel viiendat...? Oodatud ka seigad, mille üle hiljem isegi naerda sai, aga omal hetkel naljakas ei tundunud 

Viimati muutis seda Laura (Püh Aug 29, 2010 7:43 am). Kokku muudetud 1 kord
Re: Mis Teie teete, kui kuri tuju peale tuleb?
Mina üldjuhul lähen õpetajatetuppa ja siis halan ning virisen oma olukorrast mõnele targemale ja natuke kogenenumale kolleegile, lootuses, et ta on samas olukorras olnud ning osanud sellest ilusti ja sirge seljaga välja tulla.
Aga, oh, mind naiivitari - identseid situastsioone ja ühtset retsepti pole siiani välja mõeldud....

Aga, oh, mind naiivitari - identseid situastsioone ja ühtset retsepti pole siiani välja mõeldud....

Mariann- Postituste arv : 297
Re: Mis Teie teete, kui kuri tuju peale tuleb?
Üks minu kunagine kolleeg ütles selle peale, et ta läheb parki ja karjub puude peale
Minul kahjuks sellist võimalust pole, sest siis arvaksid inimesed, et minu vaimse tervisega on midagi kardinaalselt korrast ära. Kui minul on paha tuju, siis mina helistan sõpradele. See pole mind sen veel mitte kunagi alt vedanud. Vahel kuuled, et teistel on sama hirmus ja vaat, et koledamgi veel. Ja puht eetlaslikult võin öelda, et pole paremat lohutust kui teadmine, et kusagil on kellelhgi veel hullem 

smailer- Postituste arv : 29
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1