Täiesti vaba jutt
+12
Elsaliis
vpiret
Kaia
Kristella
maasikmamm
merksik
smailer
väike nõid
Miia
kirsi
Mariann
Laura
16 posters
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 9
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Täiesti vaba jutt
Pistan nina vahelduseks ka siia.
Lugemas olen ikka käinud, kuid midagi tarka kirjutada veel ei oska. Endiselt õpin ju.
Uuest nädalast lähen praktikale ning ootan seda täitsa suure huviga. Esialgu saab küll nurgas istuda ja märkmeid kribada, kuid see on ikka põnevam, kui vaid teooriat õppida.
Millised uue kooliaasta emotsioonid on?

Uuest nädalast lähen praktikale ning ootan seda täitsa suure huviga. Esialgu saab küll nurgas istuda ja märkmeid kribada, kuid see on ikka põnevam, kui vaid teooriat õppida.

Millised uue kooliaasta emotsioonid on?
maasikmamm- Postituste arv : 15
Vahva sinust kuulda, maasikmamm! Kuhu kooli praktikale lähed kui saladus pole?
Uued emotsioonid- päris head . Kohe-kohe on igasugu logistlised küsimused paika loksumas ja saab ilusti lastega tööd teha.
Uued emotsioonid- päris head . Kohe-kohe on igasugu logistlised küsimused paika loksumas ja saab ilusti lastega tööd teha.
Kivilinna Gümnaasiumisse
Poja on vaikselt lasteaiaga harjunud ning saan mõnuga õppida. Kõigele lisaks õpin viipekeelt. Kindlasti tuleb elus kasuks

Poja on vaikselt lasteaiaga harjunud ning saan mõnuga õppida. Kõigele lisaks õpin viipekeelt. Kindlasti tuleb elus kasuks

maasikmamm- Postituste arv : 15
Paganama Laura oma montessoori kuubikutega...
. Võite kolm korda arvata, kes kodus kuubikuid värvib ja meest sunnib arve sisse graveerima...

Mariann- Postituste arv : 297
Millest ja kuidas sa neid kuubikuid teed? Ma olen ka seda ideed vaadanud aga asi on jäänud kuubikute puudumise taha
Paberist pole tahtnud teha sest see ei ole vastupidav.
Ilusat koolivaheaega ka. Minul algas koolivaheaeg suure nohuga

Ilusat koolivaheaega ka. Minul algas koolivaheaeg suure nohuga

Kerli- Postituste arv : 23
Nii kurb kuulda, Kerli, et tervis pole parim. Ehk kosud ikka ja saad veidi puhata ka. Minul endal puhkus planeeritud koolitusteks ja välislähetuseks (ühe projekti raames). Aga haigusega on imelik lugu. Kui ma tean ette, et on puhkus tulemas (selline, kus paar päeva puhata ka saaks) jään ma alati natuke haigeks! Ka nii, et nohu või palavik või midagigi. Isegi nädalavahetusel on vahel nii olnud, et reedel kustun, laupäev haige ja esmaspäevaks kosun piisavalt, et tööle minna. Mingi pingevärk vast....

Mees leidis mingi prussi, millest kuubikud välja saagis ning ära lihvis. Värvisin need kõige tavalisema akrüülvärviga, mida kunstipoodidest saada on (Louvre) ja kõige tipuks siiski graveerisin ise arvud sisse. Ei jaksanud meest ära oodata 

Mariann- Postituste arv : 297
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 9