Täiesti vaba jutt
+12
Elsaliis
vpiret
Kaia
Kristella
maasikmamm
merksik
smailer
väike nõid
Miia
kirsi
Mariann
Laura
16 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 9
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Täiesti vaba jutt
Ja nüüd ma teangi, mida oma õetütrele 20a juubeliks kinkida. Rahasüsti teen
Usun, et ta jääb rahule.

smailer- Postituste arv : 29
Nu, kogu aeg näen päris mõnusas koguses lugejaid siin
Kui pooled võtaks kätte ja selle "hirmuäratava" esimese postituse ka ära teeks, saaks foorum kenasti liikuma
Mõte ju ongi selles, et mida rohkem inimesi, seda rohkem ideid ja kiiremad vastused probleemidele/küsimustele

Jõulusaginas on nii palju tegemist, et käid loed tublimate postitused läbi, mõtled, et ühel ilusal päeval kirjutad ise ka, ent siis läheb meelest...
Mul on sel aastal kingituste ostmine häbiväärselt viimasele minutile jäänud. Ei taha mõeldagi, mis hullumaja poodides on

Mul on sel aastal kingituste ostmine häbiväärselt viimasele minutile jäänud. Ei taha mõeldagi, mis hullumaja poodides on

Mariann- Postituste arv : 297
Niih, lapsele on nüüd olemas.
Jäänud on veel mees, isa, vend ja isa naine...
Enam ei jäta sellist asja viimasele minutile

Me käisime täna oma mitte nii isiklike lastega Nokias "Võlur Oz"i vaatamas... Täitsa muhe etendus oli.
Tundub, et jõulud on inimestega 1:0 teinud - vaikus... 

Mul ei ole sel korral pärast koolivaheaega sellist töövaimu peal, kui tavaliselt 

Mariann kirjutas:Mul ei ole sel korral pärast koolivaheaega sellist töövaimu peal, kui tavaliselt

Pigem on asi selles, et selle nädalaga on mu aju täiesti ära peedistatud seoses selle pagama uue RÕKiga. Väikekooli värk noh... ja mu oma viga, et nii aktiivselt kaasa mõelnud olen 

Ära üldse räägigi, mul läheb ilmselt viimane kodusolekukuu selle RÕKi lappamiseks.
kui sa mulle siia lühikokkuvõtet ei tee

Uue RÕKi olulisemad muudatused lastevanemate informeerimiseks (muudatustega kurssi viimiseks) võiks keegi ette laduda 

väike nõid- Postituste arv : 34
No ma kerjan sama asja siinväike nõid kirjutas:Uue RÕKi olulisemad muudatused lastevanemate informeerimiseks (muudatustega kurssi viimiseks) võiks keegi ette laduda

Ma pole ausalt kade, aga selleks peame me selle uue RÕKi läbi nämmutama koolis. Kui ma lõppeks ise ka asjast aru hakkan saama, siis jagan julgelt teiega ka oma teadmisi 

Selle uue RÕKi õppeprotsess pidi olema lahti kirjutatud järgmise aadressil:
http://www.oppekava.ee/pohikooli_riikliku_oppekava_ainevaldkonnad_sh_oppeprotsesside_kirjeldused_toeoeversioonid
Meie ei hakka küll jalgratast leiutama, kui see juba on tehtud
.
http://www.oppekava.ee/pohikooli_riikliku_oppekava_ainevaldkonnad_sh_oppeprotsesside_kirjeldused_toeoeversioonid
Meie ei hakka küll jalgratast leiutama, kui see juba on tehtud

Miia- Postituste arv : 41
Selles osas on sul täiesti õigus, Miia. Ma siin pean silmas pigem kooli enda hindamisjuhendit näiteks... Tahaks, et see oleks oma ja võimalikult lahti kirjutatud, et lapsevanematel poleks põhjust ja võimalust probleemide tekitamiseks ning me ise ka sellest üheselt aru saaksime... Kõige suuremat segadust tekitab see kujundav hindamine, et mis see lõppeks on siis??? Ühed räägivad, et see on lihtsalt sõnaline (kas kirjalik või suuline) hinnangu andmine, teised aga hoopis sellest, et me nüüd hakkame rõõmsalt kujundama lapsi ja nende hindeid nii, et need vähemalt "3"-d oleksid (lood tugiprogrammi vms, mis lähtub ainult antud õpilasest jne)... 

Meile anti ka see hindamisjuhendi tabel kätte, et tutvuge
, aga rohkem pole keegi sellest rääkinud
. Mina sain kujundavast hindamisest aga nii aru, et paned küll hindeid, aga mitte niisama, vaid ikka lähtuvalt lapse võimetest (mida enamik meist tegelikult ju ka teeb
). Et kui laps teeb natukenegi edusamme, siis paned talle kolme... Toodame järjekordselt "Emajõeluha elanikke" 

Miia- Postituste arv : 41
Mis vahva foorumi ma täna alles avastasin
Endast siis niipalju:
Hariduselt klassiõpetaja põhikooli inglise keele lisaerialaga (Lõpetanud TLÜ Haapsalu Kolledži) Õpetaja 6. aastat. Sellest 4 aastat algklasse (1.-4.), siis aasta lapsehoolduspuhkusel, nüüd klassi enam pole, olen osalise koormusega eesti-inka õps (3. ja 8. inka, 5., 7. eesti).

Endast siis niipalju:
Hariduselt klassiõpetaja põhikooli inglise keele lisaerialaga (Lõpetanud TLÜ Haapsalu Kolledži) Õpetaja 6. aastat. Sellest 4 aastat algklasse (1.-4.), siis aasta lapsehoolduspuhkusel, nüüd klassi enam pole, olen osalise koormusega eesti-inka õps (3. ja 8. inka, 5., 7. eesti).
merksik- Postituste arv : 2
Tere merksik! Nii kena Sind meie seltsi saada! Juhin tähelepanu, et sul on sellekuise auhinnamängust nüüd 1 postitus kolmest vajalikust tehtud! Tee 2 veel ja osaled auhinnaloosis
Väga väga tore veelkord "uut verd" siin näha! Kutsu kolleegid ka. Paned oma materjali siia , on teistel abi ja leiad ise ka alati oma kraami üles

Praegu on küll tunne, et ma siia seltskonda ei sobi, olles alles tudeng.. Aga sellel ei lase ma ennast segada 
Millised ained teile endale meeldivad?

Millised ained teile endale meeldivad?
maasikmamm- Postituste arv : 15
No eks siis hakkad kohe sobima, kui tööle saad
Mulle meeldivad matemaatika, loodus, eriti kunst ja käsitöö.

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 9